XF SPORTBRAKE - OPTIEPAKKETTEN

Geef uw XF Sportbrake een extra dimensie. De optiepakketten van Jaguar zijn afzonderlijk of samen verkrijgbaar. Ze tillen de keuze- en personaliseringsmogelijkheden naar een heel nieuw niveau en bieden nog meer rijplezier.

 • AERODYNAMISCH PACK

  Het Aerodynamisch Pack geeft de XF Sportbrake nog meer persoonlijkheid en een opvallende look. De unieke voorbumper is afgewerkt met een schitterend zwart honingraatmotief voor de onderste luchtinlaten. De zijdrempels zijn getooid met gesculpteerde schorten en de kofferklep beschikt over een opvallende spoilerlip.

  Beschikbaar voor alle koetswerkkleuren van de XF Sportbrake.
  Niet verkrijgbaar op de 2.2 Diesel.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

 • SPORTIEF INTERIEURPACK

  Op maat van het krachtige karakter van de XF Sportbrake werd een sportief interieurpack ontwikkeld met 18-voudig verstelbare sportzetels met driefasige verwarming en koeling.  De elektrisch verstelbare, verhoogde zijsteunen zijn ontworpen om de bestuurder en passagier stevig op hun plaats te houden in de bochten en verzekeren een uitzonderlijke zijdelingse steun. Het pack omvat een schitterende, hoogglans pianozwartfineer, lichte metalen pedalen, een hoogwaardige Suède hemelbekleding en stijlbekleding.  Voorts biedt het pakket een instrumentenpaneel en deurpanelen bekleed met gestikt leder en contrasterende stiknaden. 

  Beschikbaar op alle XF Sportbrake-modellen.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

 • BLACK PACK

  Het Black Pack vormt het toppunt van assertieve styling. Het is ontworpen als een unieke aanvulling op het aantrekkelijke koetswerk van de XF Sportbrake en heeft een glanzend zwarte afwerking voor het radiatorrooster en de rand errond. De glanzend zwarte voorbumper, de lichtmetalen Kalimnos velgen en de achterlichten gaan hand in hand met een unieke sierstrip in koetswerkkleur.

  Leverbaar in de volgende exterieurkleuren: Ultimate Black, Polaris White, Rhodium Silver, Stratus Grey en Lunar Grey.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

 • WINTERCOMFORTPAKKET

  Voor koude weersomstandigheden biedt de XF Sportbrake een speciale verwarming.  De verwarmbare voorruit wordt in een oogwenk ontdooid en de zetels hebben een verwarming in drie niveaus om de bestuurder en passagier knus en warm te houden, hoe hard het buiten ook vriest.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

 • SPIEGELPACK

  Om uw blik op de wereld te verruimen, biedt de XF Sportbrake baanbrekende reflectietechnologie in zijn spiegelpack.  De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar en elektrisch inklapbaar voor nauwe doorgangen en parkeerplaatsen in smalle straten. De spiegels zijn ook verwarmd, zodat ze snel ontdooien, en gebruiken zelfdimmende technologie om verblinding door de lichten van achterliggers te voorkomen.  De buitenspiegels bevatten ook een instapverlichting, die de grond rond de deuren verlicht om een veilige in- en uitstap te verzekeren.  De zijdelingse richtingaanwijzers van de XF Sportbrake maken uw bedoelingen nog beter duidelijk aan andere weggebruikers.  Ook de binnenspiegel beschikt over zelfdimmend glas.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

 • BESTUURDERSPACK

  Het bestuurderspack omvat diverse technologieën om de bestuurder van de XF Sportbrake nog beter bij te staan. Voorzieningen die de veiligheid ten goede komen, zijn:
  de parkeercamera achteraan, die videobeelden van een naar achteren gerichte digitale camera doorstuurt naar het aanraakscherm
  de dodehoekmonitor, die veel onzekerheid wegneemt bij het veranderen van rijstrook. Wanneer het systeem voertuigen detecteert die niet rechtstreeks of in de buitenspiegels zichtbaar zijn, gaat er een amberkleurig waarschuwingslampje branden in de buitenspiegel.
  Het bandendrukcontrolesysteem (TPMS) geeft een waarschuwing wanneer er een band luchtdruk verliest.
  De bi-xenonkoplampen (HID) met adaptieve technologie stellen de kristalheldere lichtbundels in staat om de stuurrichting te volgen. De koplampen beschikken over een bochtverlichting die zijstraten verlicht nog voor de auto afslaat.  De automatische niveauregeling zorgt ervoor dat de lichtbundels steeds op de juiste plaats vallen, ongeacht het gewicht in de bagageruimte.  Ze zijn ook uitgerust met intelligente grootlichten, die zich automatisch in- en uitschakelen wanneer nodig.

  Voor meer details, klik hier om uw XF Sportbrake te configureren >

You need Flash Player 9 for the best website experience