Skip primary navigation
Your Turn

EXPERIENCE JAGUAR

skip.tertiary.navigation

HOW TO TAKE PART

"Deel wat volgens u staat voor het beste dat het moderne Groot-Brittannië te bieden heeft, en maak kans op een van de vier exclusieve weekends met wat voor ons de definitie is van het moderne Groot-Brittannië: de nieuwe Jaguar F-TYPE.

Het gaat telkens om een heel weekend met de F-TYPE, met als thema design, muziek, sport of film. Het volledige weekend staat in het teken van unieke en onvergetelijke ervaringen, zoals viptoegang voor het cricket deze zomer of moeilijk te krijgen tickets voor een fantastisch optreden. Elke week is er ook een digitale camera met wifi te winnen.

Om aan de wedstrijd deel te nemen, uploadt u een foto, gif of filmpje naar uw Tumblr-, Twitter- of Instagram-account (met de tag #YourTurnBritain) of gebruikt u de specifiek voor de wedstrijd voorziene app op Facebook.

Als uw foto of filmpje door ons wordt gereblogd, bent u geselecteerd en maakt u kans op een van de vier onvergetelijke weekends met de F-TYPE of een van onze weekprijzen. Misschien wordt uw foto of filmpje zelfs gebruikt op jaguar.co.uk of als omslagfoto op onze Facebook-pagina!

We nemen contact op met al wie werd geselecteerd, via Twitter, Instagram, Tumblr of e-mail, afhankelijk van waar u uw foto of filmpje postte."